Onze Eiken Visgraat Vloeren

Sinds 1968 is INPA de parket speciaalzaak in de Noord-Brabant. Onze houten vloeren worden gekenmerkt door kwaliteit en karakter. Daarnaast zijn al onze parketvloeren geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. Maak bij ons jouw droomvloer werkelijkheid, want de opties zijn eindeloos! Hier tonen wij je een kleine greep uit ons assortiment van parketvloeren. Onze collectie visgraat parketvloeren is compleet te zien in onze showroom en is af te werken in vrijwel elke optie.

Borstel & olie natuur
12 cm breed

Getint zwart & olie natuur
15 cm breed

Dubbel gerookt & olie Alaska-2
12 cm breed

INPA Parketvloeren in Bergen op Zoom

INPA heeft een breed assortiment aan parketvloeren. Van exotische houten planken, tot eiken houten visgraat planken. Bij INPA ben je op het goede adres. Wij bieden je graag onze kennis, die wij verkregen hebben in ons prachtig vak. Hierdoor kan jij de beste keuze maken voor jouw (parket)vloer en interieur. Met onze showroom van ruim 600m² in Bergen op Zoom, staan wij dagelijks klaar voor onze klanten die opzoek zijn naar een parketvloer van kwaliteit met karakter.

Parket specialist sinds 1968

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom. INPA is uniek omdat wij alles zelf doen. Van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beide voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

Vloerverwarming onder parketvloer?

Wist je dat onze parketvloeren uitermate geschikt zijn voor plaatsing op vloerverwarming? Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Op deze speciale site lees je alles over het leggen van een houten parketvloer op vloerverwarming. We helpen je hier graag mee verder!

Een vloer laten plaatsen door een specialist
Laat je vloer leggen door het erkende vloerlegbedrijf Maurice Vos. Wij maken graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer. Met onze leginstructies kun je een vloer ook gemakkelijk zelf leggen.