Tafels

Bij INPA Woonwinkel hebben wij nog een aantal unieke tafels. Naast unieke tafels hebben wij ook andere prachtige meubelen. Ons assortiment bestaat uit meubelen met allen een prachtig verhaal en verleden, die bijna allemaal de hele wereld rondgereisd hebben.

Natuurlijk ben je van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom voor meubels en onze parketvloeren.

Een prachtig verhaal, bij elk meubelstuk

We hebben enorm veel moois gekocht, dat nu allemaal te zien is in Bergen op Zoom. Een oude, houten baksteenvorm is enorm decoratief, maar hoeveel huizen zijn er in India mee gebouwd? Een oude citruspers staat prachtig op een mooie houten vloer, maar hoeveel heerlijke dranken of gerechten zijn er mee gemaakt? Een oude kappersstoel is een sfeervol meubel, maar wie heeft erin gezeten en welke verhalen zijn erin verteld? En wie zijn er allemaal door die oude, houten deuren gelopen? Dat bedoel ik met meubelstukken met een verhaal.” 

”Die mensen zijn kunstenaars”

Wat vooral indruk maakte was de creativiteit van de Indiërs.  “Die mensen zijn kunstenaars, het mooie is dat er in al deze meubelen geen nieuw stukje hout te vinden is. Indiërs zijn meesters in het recyclen van hout. De levensstandaard in India is minder dan die in Nederland, maar dat leidt ertoe dat de zij enorm creatief worden en de mooiste dingen maken.”