Eiken Duo Plank Visgraat Rustiek

Matte Lak Real - 14 cm breed

Deze visgraat parketvloer is al volledig afgewerkt imatte lak real (= Invisible look). De Eiken Duoplank visgraat parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke schoonheid in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

Vanaf € 85,- per m²

1-3 weken levertijd

Specificaties

Dikte15 mm
Breedte140 mm
Toplaag4 mm Europees eiken
OnderlaagWatervaste multiplex
AfwerkingMatte Lak Real
VerpakkingLevering per pak
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
Vloer plaatsenWij kunnen de vloer deskundig plaatsen voor je. Maar je kan deze vloer ook zelf plaatsen.
ArtikelnummerVG211470 / VG261470
PrijsVanaf € 85,- per m²

Over de Eiken Visgraat Duoplank

Deze visgraat parketvloer is al volledig afgewerkt imatte lak real. De Eiken Duoplank visgraat parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur.  Met 70 cm lange planken valt deze vloer niet weg in grote ruimtes! Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een massief eiken toplaag op een onderlaag van hoogwaardige multiplex.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming onder een houten vloer? Lees hier meer informatie over vloerverwarming onder parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief eiken toplaag. Dit eiken komt van oorsprong uit een Europees goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van eucalyptus multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een matte lak Real (Invisible look). De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van Lecol Easy Polish extra matt OH41. Dit is een water gebaseerd onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. Bovendien geeft het een loop vaste bescherming van de gelakte vloer.

Laat je vloer leggen door het erkende vloerlegbedrijf Maurice Vos. Wij maken graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer. Met onze leginstructies kun je deze vloer ook zelf leggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom