Over ons

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit! Lees hier meer over ons, INPA Woonwinkel!

Hoofdkantoor

Sinds 1968 werken wij vanuit ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, Nederland. Met onze showroom van ruim 600 m², vol woonmeubelen en vloeren. Vanuit Bergen op Zoom verkopen wij lokaal en aan andere landen in Europa.

HW Finishing

Sinds 2000 bewerkt H&W Finishing houten vloeren en plaatmaterialen. Wij lakken, oliën, kleuren, borstelen, verouderen door middel van scarving (Scarving Xperience), roken, schuren en verpakken. Zo is alles bij ons mogelijk.

Boliviaans bos

over ons INPA bolivia bos parket

Sinds 2000 hebben wij 30.000 hectare Boliviaans bos in eigen beheer. Dit hout is voorzien van het FSC® keurmerk: dé garantie dat het uit goed beheerde bossen komt. Daarnaast is ter plaatse geïnvesteerd in een moderne zagerij en in machines voor de bosbouw.

Fabriek Paraguay

Sinds de 80’er jaren verwerken wij houtsoorten in Caaguazu, Paraguay. Het gehele proces hebben we zelf in handen: van bosexploitatie tot lakken en verpakken. Daarnaast nemen we deel aan meerdere herbebossingsprojecten in Paraguay.

Wie zijn wij?

Arthur Hoetelmans &
Ella Roosenboom

Directie

“Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!”

Arthur & ella Inpa woonwinkel bergen op zoom
Stephan van Son INPA Woonwinkel over ons

Stephan van Son

Shop manager

“Brainstormen met klanten en elkaar zo tot een nog beter ideeën brengen vind ik het allermooiste wat er is! Met mijn ideeën, ervaring en enthousiasme betaal ik onze klanten een stukje terug.”