Over ons

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit! Lees hier meer over ons, INPA Parket & Interieur.


Arthur is directeur van INPA, maar dat is minder belangrijk dan zijn andere rollen. Arthur is inkoper, relatiebeheerder en adviseur voor klanten. Hij doet wat hij moet doen om INPA gezond en zijn klanten gelukkig te maken en te houden.
“Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag. Maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!”


Ella weet alles van exotische houtsoorten en onderhoudt de contacten met onze productiefaciliteiten in Paraguay en Bolivia. Ze waakt over de financiële gezondheid van het bedrijf en houdt de geest van haar vader en oprichter Sjaak Roosenboom levend.


Patrick is een duizendpoot, maar dan vooral in de magazijnen van INPA. Hij weet waar alles ligt en zorgt dat het op de juiste manier getild, verpakt en geladen wordt. Rijdend op zijn heftruck denk hij maar aan één ding: hoe hij de volgende levering op tijd bij de klant krijgt.

 

INPA Parket & Interieur

Ruim 19 jaar is INPA Interieur & Parket in haar woonwinkel gestart met unieke meubelen met allen een prachtig verhaal. Eyecatchers die steeds weer bezoekers versteld laat staan.

Onze collectie bevat voornamelijk de volgende huisstijlen: Industrieel, Landelijk en Rustiek. Neem een kijkje in ons online assortiment of bezoek onze woonwinkel in Bergen op Zoom. De laatste meubels staan nu in de uitverkoop!

INPA Parket

Vanuit ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom verkopen we lokaal en naar verschillende landen in Europa, Amerika, Japan en meer. Naast de Zuid-Amerikaanse houtsoorten uit onze bossen in Bolivia en Paraguay leveren we ook Europese houtsoorten.

Vanuit onze magazijnen in Nederland kunnen we bijna alle producten die we maken en importeren direct leveren. Grote volumes worden direct geleverd vanuit de parketfabriek in Paraguay.

Ons hout is altijd op voorraad! Onze vloeren worden bewerkt onder ons eigen dak door HW Finishing. Bekijk in deze video, hoe wij de gehele bedrijfskolom in handen hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=Ge7VGdWraOc

https://youtu.be/1mVV60PTCu8

Duurzaam ondernemen bij INPA

Bekijk in dit recente interview, hoe wij bijdragen aan duurzaamheid binnen onze onderneming. Hier leggen wij graag uit hoe wij werken en wat voor ons nu: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is.

Inspiratie magazine

Lees meer over ons, in ons inspiratie magazine!

Inspiratie-Magazine-2019

Hoofdkantoor

over ons Inpa parket bergen op zoom hoofdkantoor

Sinds 1968 werken wij vanuit ons hoofdkantoor in Bergen op Zoom, Nederland. Met onze showroom van ruim 600 m², met de mooiste parketvloeren. Vanuit Bergen op Zoom verkopen wij lokaal en aan andere landen in Europa.

HW Finishing

Sinds 2000 bewerkt H&W Finishing houten vloeren en plaatmaterialen. Wij lakken, oliën, kleuren, borstelen, verouderen door middel van scarving (Scarving Xperience), roken, schuren en verpakken. Zo is alles bij ons mogelijk.

Boliviaans bos

over ons INPA bolivia bos parket

Sinds 2000 hebben wij 30.000 hectare Boliviaans bos in eigen beheer. Er is ter plaatse geïnvesteerd in een moderne zagerij en in machines voor de bosbouw.

Fabriek Paraguay

Sinds de 80’er jaren verwerken wij houtsoorten in Caaguazu, Paraguay. Het gehele proces hebben we zelf in handen: van bosexploitatie tot lakken en verpakken. Daarnaast nemen we deel aan meerdere herbebossingsprojecten in Paraguay.