Ybyraro DuoPlank

Ybyraro Duoplank

Mat gelakt 13,5 cm breed

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met een matte lak naturel. De Ybyraro Duoplank parketvloer heeft een 3 mm toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Ybyraro wordt ook wel Rosewood genoemd. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

Onbehandeld is direct verkrijgbaar. Levertijd van mat gelakt is circa 3 weken.

Specificaties

Dikte15 mm
Breedte135 mm
Toplaag3 mm
OnderlaagMultiplex
AfwerkingMatte lak naturel
VerpakkingLevering per pak
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
LeggenZelf te leggen of door een vloerlegger.
CodeDP533160
  

Over de Ybyraro Duoplank

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met een matte lak naturel. De Ybyraro DuoPlank parketvloer heeft een 3 mm Ybyraro toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming. De Ybyraro DuoPlank is een meerlaags parketvloer. Hieronder wordt beschreven wat hiermee wordt bedoeld.

De planken zijn opgebouwd uit een toplaag van massief Ybyraro. De toplaag is gelijmd en geperst op een watervaste multiplex onderlaag. Hierdoor ontstaat een bijzonder stabiel product. Van deze vloer heb je jarenlang plezier. Je kunt de vloer namelijk nog een paar keer opschuren.

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een massieve toplaag op een hoogwaardige multiplex onderlaag.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist u dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming op een houten vloer? U leest hier meer informatie over vloerverwarming op parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief Ybyraro toplaag. Dit komt van oorsprong een goed beheerd bos. De onderlaag van dit product is gemaakt van hoogwaardige multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een matte lak. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van Lecol Easy Polish extra matt OH41. Dit is een water gebaseerd onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. Bovendien geeft het een loop vaste bescherming van de gelakte vloer.

Met onze leg instructies kun je deze vloer gemakkelijk zelf leggen. Maar als je het toch niet aandurft, dan kun je contact opnemen met onze parketlegger Maurice Vos. Hij maakt graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom