Morado DuoPlank

Morado Duoplank

Olie naturel 13,5 cm breed

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met matte lak naturel. De Morado Duoplank parketvloer heeft een 3 mm toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

Leverbaar in circa 3 weken

Specificaties

Dikte13 mm
Breedte135 mm
Toplaag3 mm 
OnderlaagMultiplex
AfwerkingMatte lak
VerpakkingLevering per pak
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
LeggenZelf te leggen of door een vloerlegger.
CodeDP891135
  

Over de Morado Duoplank

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt in een mat. De Morado Duoplank parketvloer heeft een 3 mm toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming. De Morado duoplank is een meerlaags parketvloer, hieronder wordt beschreven wat hiermee wordt bedoeld.

De planken zijn opgebouwd uit een toplaag van massief Morado. De toplaag is gelijmd en geperst op een watervaste multiplex onderlaag. Hierdoor ontstaat een bijzonder stabiel product. Van deze vloer heb je jarenlang plezier. Je kunt de vloer namelijk nog een paar keer opschuren.

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een massief Morado toplaag op een hoogwaardige multiplex onderlaag.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming op een houten vloer? Je leest hier meer informatie over vloerverwarming op parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief eiken toplaag. Deze Morado komt van oorsprong uit een goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van hoogwaardig multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een matte lak Invisible look. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van Lecol Easy Polish extra matt OH41. Dit is een water gebaseerd onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. Bovendien geeft het een loop vaste bescherming van de gelakte vloer.

Met onze leg instructies kun je deze vloer gemakkelijk zelf leggen. Maar als het toch niet aandurft, dan kun je contact opnemen met onze parketlegger Maurice Vos. Hij maakt graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom