Curupau Duoplank Verouderd

Scarving SX9 Black Forest - 18 cm breed

Deze exotische parketvloer is al volledig afgewerkt in een Scarving SX9 Black Forest. De ChacoWood Duoplank vloer heeft een 4 mm edelhouten toplaag en geeft een warme look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

Prijs op aanvraag

Levertijd op aanvraag

Specificaties

Dikte15 mm
Breedte180 mm
Toplaag4 mm Curupau
OnderlaagWatervaste multiplex
AfwerkingScarving SX9 Black Forest
VerpakkingLevering per pak van 5 planken
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
Plaatsen vloerWij kunnen de vloer deskundig plaatsen voor je. Maar je kan deze vloer ook zelf plaatsen.
Artikelnummer

DP601815FSCMIX

PrijsOp aanvraag

Over de Curupau Duoplank

Deze exotische parketvloer is al volledig afgewerkt in een Scarving SX9 Black Forest. De ChacoWood Duoplank vloer heeft een 4 mm edelhouten toplaag en geeft een warme look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming. Curupau groeit in vochtig subtropisch tot droge bossen. De boom wordt tot 27 meter hoog met een rechte stam. Curupau heeft een aantrekkelijke zwarte streep- of vlamtekening, die echter later bij het donkerder worden van het hout onduidelijker wordt.

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een massieve Curupau toplaag met een hoogwaardige multiplex onderlaag.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming op een houten vloer? Lees hier meer informatie over vloerverwarming op parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief Curupau toplaag. Curuoau komt van oorsprong uit een Boliviaans goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van eucalyptus multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een olie natuur. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van UV Clean en UV Protect. Dit is een onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. Bovendien geeft het een loop vaste bescherming van de gelakte vloer.

Laat je vloer leggen door het erkende vloerlegbedrijf Maurice Vos. Wij maken graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer. Met onze leginstructies kun je deze vloer ook gemakkelijk zelf leggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom