Curupau DuoPlank

Curupau Duoplank

Olie naturel 18 cm breed

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met een olie naturel. Deze Curupau Duoplank parketvloer heeft een 5  mm dikke toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Vanwege de dikte van 20 mm, is deze vloer niet geschikt voor gebruik op vloerverwarming.  We kunnen Curupau ook leveren in andere maten die wél geschikt zijn voor gebruik op vloerverwarming. 

Leverbaar na circa 3 weken

Specificaties

Dikte20 mm
Breedte180 mm
Toplaag5 mm
OnderlaagMultiplex
AfwerkingOlie naturel
VerpakkingLevering per pak van 5 delen
Vloerverwarming20 mm Dik is niet geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
LeggenZelf te leggen of door een vloerlegger.
CodeDP603080
  

Over de Curupau Duoplank

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt in een olie naturel. Deze Curupau Duoplank parketvloer heeft een 5 mm dikke toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is niet geschikt op vloerverwarming. We kunnen Curupau ook leveren in andere maten die wél geschikt zijn voor gebruik op vloerverwarming. Kom naar naar onze showroom en overtuig jezelf van de pracht en charme van Curupau DuoPlank.

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een massieve Curupau toplaag met een hoogwaardige multiplex onderlaag.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Niet elke dikte parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming op een houten vloer? Je leest hier meer informatie over vloerverwarming op parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief curupau toplaag. Dit eiken komt van oorsprong uit een goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van een hoge kwaliteit multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een olie naturel. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van UV Clean en UV Protect. Dit is een onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. 

Met onze leg instructies kun je deze vloer gemakkelijk zelf leggen. Maar als het toch niet aandurft, dan kun je contact opnemen met onze parketlegger Maurice Vos. Hij maakt graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer.