Eiken Duoplank New Cotton Mill

Matte Lak Real - 19 of 22 cm breed

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met een Matte Real lak. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming en beschikbaar in 19 of 22 cm brede planken.

Vanaf € 89,- per m²

1-3 Weken levertijd

Specificaties

Dikte15 mm
Breedte190 / 220 mm
Toplaag4 mm Europees eiken
OnderlaagMultiplex
AfwerkingMatte Lak Real
VerpakkingLevering per pak van 1,805 m²/2,42 m²
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
LeggenZelf te leggen of door een vloerlegger.
Code190 mm – CM190283
220 mm – CM220283
Prijs19 cm breed € 89,- per m²
22 cm breed € 89,- per m²

Over de Eiken Duoplank Exclusive

New Cotton Mill staat voor een vloer met karakter, bijzondere afwerkingen en veel keuzevrijheid. Kies je deze vloer, dan verzeker je je van een rustige basis voor je interieur waarop je altijd kunt bouwen, maar ook voor een eigen karakter door de zaagsporen, verweerde scheuren en noesten. Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met een Matte Real lak. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming en beschikbaar in 19 of 22 cm brede planken.

Wat is een multiplex parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een onderlaag van hoogwaardige multiplex met een toplaag van eikenhout.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen. Van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beide voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA Parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming op een houten vloer? Je leest hier meer over vloerverwarming onder parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief eiken toplaag. Dit eiken komt van oorsprong uit een Europees goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van eucalyptus multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een matte lak Invisible look. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van Lecol Easy Polish extra matt OH41. Dit is een water gebaseerd onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. Bovendien geeft het een loopvaste bescherming van de gelakte vloer.

Met onze leginstructies kun je deze vloer gemakkelijk zelf leggen. Maar als je het toch niet aandurft, dan kan je contact opnemen met onze parketlegger Maurice Vos. Hij maakt graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom