Eiken DuoPlank New Cotton Mill Beachfloor Coast

Eiken Duoplank New Cotton Mill

Beachfloor Coast - 19 cm of 22 cm breed

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt Beachfloor Coast RAL 9010. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

Nu € 106,- per m²!

Direct verkrijgbaar

Specificaties

Dikte14 mm
Breedte190/220 mm
Toplaag4 mm Europees eiken
OnderlaagMultiplex
AfwerkingBeachfloor Coast wit RAL 9010
VerpakkingLevering per pak van 2,42 m²
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
LeggenZelf te leggen of door een vloerlegger.
CodeCM025190 / CM025720
Prijs19 cm breed € 106,- per m²
22 cm breed € 109,- per m²

Over de Eiken Duoplank New Cotton Mill

New Cotton Mill staat voor een vloer met karakter, bijzondere afwerkingen en veel keuzevrijheid. Kies je deze vloer, dan verzeker je je van een rustige basis voor je interieur waarop je altijd kunt bouwen, maar ook voor een eigen karakter door de zaagsporen, verweerde scheuren en noesten. Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met New York Olie. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

De planken zijn opgebouwd uit een toplaag van massief eiken. De toplaag is gelijmd en geperst op een watervaste eucalyptus multiplex onderlaag. Hierdoor ontstaat een bijzonder stabiel product. Van deze vloer heb je jarenlang plezier. 

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een massief eiken toplaag op een hoogwaardige multiplex onderlaag.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming op een houten vloer? Je leest hier meer informatie over vloerverwarming op parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief eiken toplaag. Dit eiken komt van oorsprong uit een Europees goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van eucalyptus multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met Beachfloor Coast. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van UV Clean en UV Protect. Dit is een reinigingsmiddel en  een onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. Bovendien geeft het een loop vaste bescherming van de geoliede vloer.

Met onze leg instructies kun je deze vloer gemakkelijk zelf leggen. Maar als het toch niet aandurft, dan kun je contact opnemen met onze parketlegger Maurice Vos. Hij maakt graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom