Eiken Duoplank Canyon

Zwarte Hardwax Olie - 26 cm breed

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met hardwax olie zwart. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag. Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming.

Vanaf € 85,- per m²

1-3 weken levertijd

Specificaties

Dikte15 mm
Breedte190 mm / 260 mm
Toplaag4 mm Europees eiken
OnderlaagMultiplex
AfwerkingHardwax olie zwart
VerpakkingLevering per pak van 1,805 m² / 2,86 m²
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
Plaatsen vloerWij kunnen de vloer deskundig plaatsen voor je. Maar je kunt deze vloer ook zelf plaatsen.
ArtikelnummerDP027190 / DP027261
Prijs19 cm breed € 85,- per m²
26 cm breed € 89,- per m

Over de Eiken Duoplank Canyon

Een zwaar geborstelde vloer ziet er robuust uit. Alsof hij een lang, zwaar leven heeft geleefd en eindelijk tot rust mag komen in de woning waar de specialist hem legt. Die rust blijkt daar aanstekelijk. Een Eiken Canyon vloer is een stoere vloer, met een groot hart. Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met hardwax olie zwart. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 4 mm Europees eiken toplaag. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een toplaag van massief eiken en een hoogwaardige multiplex onderlaag.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen. Van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming onder een houten vloer? Je leest hier meer over vloerverwarming onder parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief eiken toplaag. Dit eiken komt van oorsprong uit een Europees goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van eucalyptus multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een hardwax olie zwart. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van Blanchon hardwax olie natuur. Dit is een olie-was combinatie. Het geeft een goede bescherming van de geoliede vloer.

Laat je vloer leggen door het erkende vloerlegbedrijf Maurice Vos. Wij maken graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer. Met onze leginstructies kun je deze vloer ook prima zelf leggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom