Eiken Duoplank Rustiek AB

Matt invisible gelakt 22 cm breed

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt in een matt invisible lak. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 3 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming.

€ 69,- per m²

Direct verkrijgbaar

Specificaties

Dikte14 mm
Breedte220 mm
Toplaag3 mm Europees eiken
OnderlaagWatervast multiplex
AfwerkingMatte lak Invisible look
VerpakkingLevering per pak van 2,42 m²
VloerverwarmingGeschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Vraag ons naar de voorwaarden.
Plaatsen vloerWij kunnen de vloer deskundig plaatsen voor je. Maar deze vloer kun je ook zelf plaatsen.
ArtikelnummerDP025328B
Prijs€ 69,00 per m²

Over de Eiken Duoplank

Deze parketvloer is al volledig afgewerkt met een mate invisible lak. De Eiken Duoplank parketvloer heeft een 3 mm Europees eiken toplaag en geeft een natuurlijke look in elk interieur. Deze vloer is geschikt op vloerverwarming. De eiken duoplank is een meerlaags parketvloer, hieronder wordt beschreven wat hiermee wordt bedoeld.

De planken zijn opgebouwd uit een toplaag van massief eiken. De toplaag is gelijmd en geperst op een watervaste eucalyptus multiplex onderlaag. Hierdoor ontstaat een bijzonder stabiel product. Van deze vloer heb je jarenlang plezier. Je kunt de vloer namelijk nog een paar keer opschuren.

Wat is een DuoPlank parket vloer?

Onze parketvloeren bestaan uit verschillende lagen. Een massief eiken toplaag op een hoogwaardige multiplex onderlaag.

Over INPA Parket & Interieur

INPA Parket & Interieur werd in 1968 opgericht door Sjaak Roosenboom. Toen hij in 1994 overleed namen zijn dochter Ella en haar echtgenoot Arthur en zoon Paul en schoondochter Lucy het roer over. Onder hen groeide INPA Parket & Interieur uit tot een wereldwijd bedrijf, met eigen bossen en productiefaciliteiten in Bolivia en Paraguay, een moderne lakfabriek en een ruime overzichtelijke showroom in Bergen op Zoom.

INPA is uniek omdat wij alles zelf doen, van de staande boom in het bos tot de afgewerkte vloer. Niet iedereen kent de wereld die achter onze showroom aan de Buitenvest schuilgaat. Wij zijn vaklieden, geen marketeers. Wat we doen doen we graag, maar we blijven ook met onze beiden voeten op de vloer. Die vloer is dan wel van de beste kwaliteit!

INPA Woonwinkel Bergen op Zoom

Veelgestelde vragen

Deze parketvloer is geschikt voor vloerverwarming. Hiermee wordt de parketvloer van INPA parket en interieur uit Bergen op Zoom multifunctioneel. Vraag voorafgaand aan installatie naar de voorwaarden. Wist je dat ook er veel informatie te vinden is over vloerverwarming op een houten vloer? Lees hier meer informatie over vloerverwarming op parket.

De parketvloer is samengesteld uit een massief eiken toplaag. Dit eiken komt van oorsprong uit een Europees goed beheerd bos. De multiplex onderlaag van dit product is gemaakt van eucalyptus multiplex. Een zeer stabiel product dat bovendien prima op vloerverwarming is te gebruiken.

De vloer is kant en klaar afgewerkt met een matte lak Invisible look. De vloer kun je onderhouden door te stofzuigen met een parketborstel stofzuiger mond. Met een vochtige doek – met alleen water – kun je eventuele vlekken verwijderen. Gebruik geen schoonmaakmiddelen. Voor periodiek onderhoud kun je gebruik maken van Lecol Easy Polish extra matt OH41. Dit is een water gebaseerd onderhoudsmiddel met een vuil afstotende werking. Bovendien geeft het een loop vaste bescherming van de gelakte vloer.

Laat je vloer leggen door het erkende vloerlegbedrijf Maurice Vos. Wij maken graag een offerte voor het compleet leggen van de nieuwe parketvloer. Met onze leginstructies kun je deze vloer ook gemakkelijk zelf leggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom