Eyecatchers

Bij INPA Woonwinkel hebben wij een breed assortiment van unieke eyecatchers. Onze showroom staat vol met prachtige sfeermakers, neem een kijkje wat we online hebben. Naast eyecatchers hebben wij ook andere prachtige meubelen. Ons assortiment bestaat uit meubelen met allen een prachtig verhaal en verleden, die bijna allemaal de hele wereld rondgereisd hebben.

Ons online assortiment wordt net als ons winkel assortiment constant gevuld. Door de snelle doorstroming van levering kan het zijn dat niet alle of velen producten online weergegeven zijn.

Natuurlijk bent u zeer welkom om inspiratie op te doen in onze showroom voor meubelen en onze parketvloeren.

Cranktable als bartafel

Crank Table

De Crank Table is volledig in de hoogte aan te passen. Helemaal afhankelijk van je eigen wens. Deze zwengel tafel …
Lees meer …
VW bus bar INPA

VW partybus bar

€ 799,- VW partybus bar VW bus bar is geen party bus, maar deze unieke bar is wel geïnspireerd op het originele …
Lees meer …
Houten boekenkast INPA

Houten boekenkast

€ 2899,- Houten boekenkast.Houten boekenkast met enorm veel opslagruimte. Deze kast hebben we rechtstreeks uit India geïmporteerd.Het overdadige houtsnijwerk maakt deze …
Lees meer …
Houten Ukhali krukje

Houten Ukhali krukje

€ 159,- Houten Ukhali krukjeHouten Ukhali krukje is een massief houten krukje. Met de hand bewerkte houten stam. Twee stoere metalen …
Lees meer …
India box

India box

€ 139,- India box De houten vintage India box, heeft veel plek voor opslag. Maar ook leuk om accessoires op …
Lees meer …
Militaire kist INPA parket bergen op zoom

Militaire kist

€ 69,- Een volledig metalen kist, waar je kleine spullen in kan bewaren. Deze militaire kist hebben we in India gevonden …
Lees meer …
Oud chinees bankje

Oud chinees bankje

€ 199,- Oud chinees bankje van echt oud naaldhout. Dit oud chinees bankje heeft een eenvoudig en stoer ontwerp. Ideaal als …
Lees meer …
Een prachtig verhaal, bij elk meubelstuk

Onlangs reisde Stephan af naar Jodhpur in het westen van India. “Jodhpur is een houtstad bij uitstek”, zegt Stephan, “ik voelde me er als een kind in een snoepwinkel, zo veel moois was er te zien. Hoe langer je kijkt, hoe mee je ziet. Stoere oude meubelen, sobere houten ornamenten, grote deuren, alles wat je maar kunt bedenken.

We hebben enorm veel moois gekocht, dat nu allemaal te zien is in Bergen op Zoom. Een oude, houten baksteenvorm is enorm decoratief, maar hoeveel huizen zijn er in India mee gebouwd? Een oude citruspers staat prachtig op een mooie houten vloer, maar hoeveel heerlijke dranken of gerechten zijn er mee gemaakt? Een oude kappersstoel is een sfeervol meubel, maar wie heeft erin gezeten en welke verhalen zijn erin verteld? En wie zijn er allemaal door die oude, houten deuren gelopen? Dat bedoel ik met meubelstukken met een verhaal. Ik heb mijn ogen uitgekeken in India.” 

”Die mensen zijn kunstenaars”

Wat vooral indruk op Stephan maakte was de creativiteit van de Indiërs.  “Die mensen zijn kunstenaars”, zegt hij, “het mooie is dat er in al deze meubelen geen nieuw stukje hout te vinden is. Indiërs zijn meesters in het recyclen van hout. De levensstandaard in India is minder dan die in Nederland, maar dat leidt ertoe dat de zij enorm creatief worden en de mooiste dingen maken. Voor de Indiërs was ik met mijn lengte van twee meter een bezienswaardigheid, maar voor mij zijn zij een herinnering waar ik nog heel lang met plezier aan terugdenk. Zeker omdat ze onze klanten zoveel moois brengen.”

Afhalen kan ná afspraak of via de webshop.

Heeft u nog inspiratie of advies nodig?

Maak een afspraak en kom naar de showroom.

In verband met onze vakantie, kunnen we geen bestellingen versturen tussen 5 augustus en 22 augustus. Uw bestelling in deze periode wordt direct na 22 augustus naar u verzonden.